Gespierde manEen andere naam voor anabole steroïden is ook wel anabole androgene steroïden, afgekort als AAS. Het zijn prestatie verhogende hulpmiddelen welke eigenlijk steeds populairder worden, maar wettelijk en officieel geheel uit de handel zijn genomen. Er is nog steeds veel vraag naar het anabolen kopen en de groei hormonen.

Groeihormonen zijn er in verschillende vormen en bij een arts op recept is het nog steeds mogelijk om een ananbolenkuurtje te kopen. Het snel spieren kweken is vaak de belangrijkste reden om steroïden en anabolen pillen te kopen. De mensen uit de sportschool zien het nog steeds als een uitstekend supplement en niet als doping. Spiermassa krijgen en opbouwen kan met anabole steroïden erg goed.

De fysieke aantrekkelijkheid is natuurlijk het eindproduct van een goede anabolen kuur. In dit artikel zullen we bespreken wat de voordelen en de nadelen zijn van anabolen kopen of anabolen bestellen en gebruiken.   Laten we echter eerst starten met wat anabolen zijn en waarom je anabolen-producten zou moeten gebruiken.

Het begin van de anabole steroïden

Het was J.B. Ziegler welke als ploegarts van het Amerikaanse gewichtheffersteam in Wenen de anabole steroïden of synthetische steroïden heeft ontdekt. Een Russische collega had hem verteld over het mannelijke hormoon en het gebruik van een synthetisch testosteron.

Gewichtheffen is natuurlijk een zware inspanning en hij heeft daarom alle hulpmiddelen aangegrepen om te zorgen voor een maximale prestatie van zijn team. Hij heeft het product Dianabol ontwikkeld, wat nog steeds de moeder is van alle soorten anabolen en steroïden. Het libido, een vergrote prostaat, mannelijke kaalheid waren klachten rondom de gezondheid bij het gebruik van dit geslachtshormoon en de anabolenkuren. Je moest ook een goede mentale conditie hebben en in een goede gezondheid zijn om gebruik te maken van de steroïden.

Anabole steroïden zijn een soort van synthetische drugs welke afgeleid is van het mannelijke testosteron geslachtshormoon. Het is een belangrijk hormoon wat in de testikels gemaakt wordt en ook in de bijnierschors. Het zorgt voor de geslachtskenmerken (de secundaire) en ook zorgt het voor de opbouw van eiwitten. Het is hierom dat het vaak als doping in de wereld van het sporten gebruikt wordt. Het wordt uit de hormonen gemaakt van het cholesterol.

De twee verschillende werkingen van anabolen bespreken we graag met je. De eerste werking bindt zich aan de androgene ontvanger in de spiercel en gaat over tot het omzetten van de eiwitten. Het zorgt voor een grotere spiermassa.

De tweede soort werkt niet door het binden van de androgene receptor, echter door er juist voor te zorgen dat spierweefsel niet afgebroken wordt als het lichaam suikers aan de spieren wil gaan onttrekken.

Enkele beroemde gebruikers van anabole steroïden
Er zijn in de hele wereld vele verschillende bekende persoonlijkheden en mensen welke gebruik hebben gemaakt en gebruik maken van anabole steroïden. Hieronder hebben we een greep uit de vele verschillende bekende mensen genomen. Het gaat onder andere om:

 • Arnold Schwarzenegger – Hij is vooral bekend geworden
  Arnold Schwarzenegger

  Arnold Schwarzenegger

  als acteur. Hiervoor heeft hij de kans gekregen door zijn sterke lichaam en prijzen welke hij won als voormalig bodybuilder. Ook is hij de oud gouverneur van de staat van Californië in Amerika geweest.

 • Lance Armstrong – Hij is vooral bekend als professioneel wielrenner en het winnen van vele gouden truien in de Tour de France.
 • John McEnroe – Een bekende tennisser welke vele prijzen en grand slams op zijn naam heeft gezet.
 • Alex Rodriguez – Hij is de besst betaalde honkballer in de Verenigde Staten
 • Ben Johnson – Een zeer bekende sprinter welke vele records heeft gevestigd op de Olympische spelen.
 • Ria Stalman – Een bekende discuswerpster
 • Marion Jones – Een atlete welke vele gouden medailles heeft gewonnen.
 • Andre Agassi – Volop grand slam titels gewonnen als tennisser.

Het is goed om te weten dat ze er allemaal geen geheim van hebben gemaakt, dat ze anabole steroïden hebben gebruikt in het verleden.

De positieve effecten van steroïden

De anabole steroïde pillen zorgen voor het verhogen van de proteïnesynthese. Deze synthese zorgt ervoor dat er een evenwicht is van afbraak en opbouw. Anabolen zorgen voor een betere opbouw en juist een remming van de afbraak of afbouw.

Het is goed om te weten, dat het ook een stimulans geeft voor de rode bloedcellen en dus de hemoglobine. Het zorgt voor een verhoging van de zuurstof capaciteit en een groter uithoudingsvermogen.  Anabolica en testosteron zorgen tevens voor een verhoging van de glycogeenopslag. Dierenexperimenten laten ook een verlaging zien van de opslag van glycogeen in de hartspier en de skelet spier.

Anabolica krijgt ook een immuun stimulerende werking toegeschreven door de anabolica waardoor de lichamelijke afweer bij infecties hoger wordt. Daarnaast herstellen de spieren zich na een training ook veel beter en sneller.  Ook de psychologische werking van anabolen op sporters is erg goed. Het is vaak niet te overzien hoeveel beter deze wordt bij het bestellen en gebruiken van anabole steroïden.  Tevens is de concentratie van de sporters veel hoger. Studenten kiezen daarom ook vaak voor het online anabole kopen.

Negatieve effecten van steroïden

Er zijn vele verschillende wetenschappelijke onderzoeken waaruit blijkt dat er zeer serieuze bijwerkingen zijn. De kans op een hartfalen neemt sterk toe door mensen welke snel spieren kweken of spiermassa in de sportschool met deze synthetische drugs.

In een studie waar 17 bodybuilders anabolen hebben gebruikt hadden er 15 een zeer sterke verdikking van de hartspier. De verwachting is dat rond de 5 procent van de mensen zal overlijden aan aandoeningen van de hartspier.

Als er een overmatig gebruik is of een onjuist gebruik door vrouwen dan heeft men vaak last van een viriliserend effect. Een effect wat niet om te keren is. Het zorgt voor meer gezichtsbeharing, meer lichaamsbeharing en ook voor een lagere stem en een ontregeling van de menstruatiecyclus. De vrouwelijke kenmerken verdwijnen dus.

Het gebruik van steroïden kan voor veel verschillende zaken zorgen. Denk hierbij onder andere aan:

 • Meer last van acne op de rug, de borstkas en ook op het hoofd.
 • Een ontwikkeling van borsten bij mannen door de oestrogeenvorming
 • Meer cirrose, levertumoren en ook geelzucht treden vaak op door de overdosis van de anabolen orals. Deze komen twee keer door de lever bij de inname.
 • Een hogere bloeddruk en een afname van het goede soort cholesterol
  Acne door anabolen

  Acne door anabolen

 • Het krijgen van haaruitval
 • Meer pijn in het maagkanaal en ook in het darmkanaal en kans op bloedingen
 • Het vergroten van de prostaat bij de mannen (men kan moeilijkheden krijgen bij het urineren en er zijn zelfs sporters welke anabolengebruiken en hierdoor een sonde nodig hebben bij het urineren.
 • Het opzwellen van het gezicht doordat water vastgehouden wordt
 • Het krijgen van striemen in de huid door de snelgroeiende spiermassa
 • Het vergroten van de kans op een hartaandoening
 • De mannen krijgen een grotere kans op impotentie
 • Er ontstaan stoornissen in de bloedstollingen
 • Bij mannen kunnen de testikels kleine worden
 • De kans op een cataract wordt groter

Mensen met aanleg voor deze kwalen (genetisch of geërfd van de ouders) kunnen door het gebruik van anabolen hier sneller last van krijgen.

De toediening van de anabool

Het is mogelijk om de anabole steroïden op verschillende manieren toe te dienen in het lichaam. Het kan in de vorm van een capsule of pil en het kan ook door een injectie of het aanbrengen van een gel.

De orale inname van testosteron in grote hoeveelheden heeft veel minder effect (een injectie is veel beter) omdat het testosteron snel in de lever gemetaboliseerd wordt in nutteloze metabolieten welke vanzelf in de urine terecht komen. Orale toediening is dus niet zo effectief en efficiënt. Het komt dan namelijk twee keer door de lever heen, voordat het aankomt bij de receptoren. Om het proces te verbeteren wordt er vaak alkyl toegevoegd aan het middel. Dan komt het namelijk wel op de juiste plek over.

Het kan dan echter de levercellen aantasten. Het is dus beter om te kiezen voor een injectie. Het is niet vreemd, dat er gekozen wordt voor het injecteren van de anabolen via een injectie. Het wordt dan rechtstreeks in het spierweefsel geïnjecteerd. Het hoeft daarom niet langs de lever te gaan.

Het raken van een ader is natuurlijk gevaarlijk en kan zelfs dodelijk zijn. Het is mogelijk om gebruik te maken van aspireren om minder snel een ader te raken. Aspireren is het terugtrekken van de spuit nadat deze in de spieren zit. Als er bloed in de spuit zit, dan heb je een ader of bloedvat geraakt. Je kunt daarna op een andere plek de injectie plaatsen.

Het kopen van spierversterkers.

Er zijn mogelijkheden om middelen te kopen om meer spiermassa te kweken en om de lichaamsopbouw positief te beïnvloeden. Het is goed om de verschillende mogelijkheden te ontdekken en om zo een goede keuze te maken.

Enkele voorbeelden:

Tieners en steroïden

Rapporten van het U.S. Department of Health and Human Services (V.S. Ministerie van volksgezondheid en sociale diensten) melden dat 12 procent van de tienerjongens en 2,5 procent van de tienermeisjes steroïden gebruiken. Een zeer verontrustend bericht, gezien dat bijwerkingen en gezondheidsrisico’s veel ernstiger kunnen zijn bij tieners dan bij volwassenen.

Dit gebeurt omdat het lichaam van een tiener nog niet volledig is ontwikkeld en het is dus mogelijk dat hun groei achterblijft en delen van hun lichaam geen kans krijgen om zich te ontwikkelen. De invloed op vrouwen kan zelfs nog erger, omdat androgenen en testosteron vreemder zijn voor hun lichaam dan voor mannen het geval is.

Het feit dat tieners die twee tot drie maanden lang steroïden hebben gebruikt, meestal niet ouder worden dan 30 of 40 is een ernstig probleem. Steroïden zijn psychologisch erg zwaar voor tieners. Veel tieners die steroïden gebruiken hebben last van ‘roid mania’ of ‘roid rage’ (agressief gedrag en waanvoorstellingen).

Sporten en de look zijn de twee belangrijkste redenen waarom tieners steroïden gebruiken. Tieners geloven dat ze, met steroïden, hun atletische capaciteiten kunnen vergroten en daarmee makkelijker in het sportteam van hun ‘college’ zullen worden opgenomen. Verder geven tieners veel om hun eigen look.

Greg Voigt, eigenaar van een sportvoedingswinkel, zegt dat van elke 100 kinderen die in zijn winkel komen, maar 70 vragen stellen over de effecten van steroïden op hun lichaam terwijl de andere 30 ze sowieso willen hebben.

Het anabolen gebruiken lijkt voor tieners een relatief simpele manier te zijn om hun uiterlijk te verbeteren. Steroïden zouden ze helpen om in populariteit te stijgen bij leeftijdsgenoten

Steroïden en de wet

Steroïden worden gezien als groep III stoffen. Groep III stoffen zijn, in de Verenigde Staten, geneesmiddelen of andere stoffen die een geaccepteerde medische behandeling vormen, maar die, in geval van misbruik, ook kunnen leiden tot lichamelijke en psychische afhankelijkheid. Andere stoffen van groep III zijn bijvoorbeeld amfetaminen en barbituraten.

Iemand die gebruikt of in het bezit is van steroïden kan te maken krijgen met een aantal zeer grote problemen. De straf voor het simpel bezit van steroïden is tot een jaar gevangenis en een minimale boete van 1000 dollar. Iemand die eerder wegens simpele bezit is veroordeeld, kan een gevangenisstraf krijgen tot twee jaar en een boete van 2500 dollar.

Iemand met twee of meer veroordelingen voor simpel bezit riskeert een gevangenisstraf van 90 dagen tot 3 jaar en een minimale boete van 5000 dollar. Voor de persoon die veroordeeld wordt voor het verkopen van steroïden hangt een gevangenisstraf van vijf jaar voor het hoofd, plus een boete van 250.000 dollar en hij/zij wordt voor ten minste twee jaar onder toezicht gesteld.

Als iemand wordt veroordeeld voor het verkopen van steroïden tijdens de periode dat hij onder toezicht staat, dan kan hij een gevangenisstraf tot tien jaar verwachten, een hogere boete en nog eens vier jaar voorwaardelijk. Volgens de wet, iedereen die gebruikt of onder de invloed is van steroïden, wordt geconfronteerd met gevangenisstraffen van een tot zes jaar en boetes tot 5000 dollar.

Deze wet geld niet voor vermagerde patiënten en voor kinderen die op gewicht moeten komen en voor degenen die aan osteoporose lijden en bloedarmoede. Het probleem is dat 99 procent van de bodybuilders die steroïden bestellen, het zeer goed weten te verbergen en worden daarom niet worden gepakt bij het anabolen kopen.

Legale steroïden? dit zijn de besten die je kunt gebruiken 

Een keihard lichaam kun je ook krijgen zonder steroïden te gebruiken, maar het resultaat zal waarschijnlijk niet zo vlot en bevredigend zijn als je had gehoopt. Je lichaam ombouwen tot een massieve omvang en sterker worden zonder steroïden kan frustrerend zijn omdat je meerdere keren per dag of per week zal moeten trainen met magere resultaten.

De werking van sommige steroïden is langzaam, maar als je de juiste gebruikt, zal je in zeer korte tijd geweldige successen boeken. Zoek de beste steroïden op de markt en gebruik ze, dit is de beste manier. Om je aan een harde, strakke lijf te helpen, gaan we nu naar een aantal top steroïden kijken die voor jou de moeite waard kunnen zijn.

Top legale steroïden die je online kan kopen

D-BalDianabol/D-Bal 

Dianabol/D-Bal is een middel voor kracht en spierbouw, de peetvader van legale steroïden. Heb je moeite om spieren op te bouwen, gebruik dan Dianabol. Die neem je gewoon oraal in en je gaat geweldige resultaten zien in omvang, zelfvertrouwen en kracht. Dianabol is niet alleen de krachtigste formule op de markt, maar ook een van het meest verkochte steroïden. 

Telkens als je Dianabol gebruikt, gebruik je een krachtige formule die de steroïde Metandienon (ook bekend als Methandrostenolone) nabootst. Het creëert een zeer actieve anabole omgeving en maakt de verhoging mogelijk van stikstofretentie in de spieren. Je krijgt dus een verhoogde eiwitsynthese, onmiddellijk gevolgd door zowel kracht als omvang.

Dianabol (D-Bal) is een snelwerkende formule die een boost geeft aan je kracht en uithoudingsvermogen omdat het verbetert je stikstof retentie en laat de spiermassa snel toenemen. Tijdens de training zal je merken dat je bloeddoorstroming optimaal is en dat je scherper bent en gemotiveerder.

Gebruik dit product voor optimale bulking (bulken, snel spiermassa opbouwen) en kracht cycli. Je hoeft niets te injecteren, het wordt gewoon oraal ingenomen. Je hebt geen recept nodig en krijgt een veilig alternatief voor pure anabole steroïden. En het resultaat is zichtbaar in minder dan drie weken.

Je zal ook geen last hebben van hoge bloeddruk of toxiciteit (mate van giftigheid) aan lever of nieren. Wil je opstapelen (stacken), dan kun je de rest van de Elite serie krijgen. De verzending is 100 procent discreet.

Anadrol 

Anadrol/Anadrole is voor bulking (bulken) en voor kracht, en kan heel goed worden gebruikt om met andere middelen te combineren (stacken) maar je kan het ook prima alleen gebruiken voor het resultaat dat je wilt bereiken. Deze krachtige anadroid anabolische formule verhoogt de productie van rode bloedcellen en vertraagt vermoeidheid.

Door het verhoogde zuurstofvervoer, krijg je indrukwekkende pumps (er stroomt meer bloed naar de spieren toe) en je ziet de spieren groter worden.

Anadrol (Anadrole) bootst het effect van Oxymetholon zonder de bijwerkingen die Oxymetholon heeft. Je kan, in je eerste cyclus, een enorme spiergroei van 7 à 10 kilo meemaken met een strakke spiermassa.

Anadrol verhoogt je kracht en eiwitsynthese en ook je vermogen om een spiermassa aan te maken. Je rode bloedcellen productie zorgt voor meer zuurstof naar je spieren en verbetert de stikstofretentie.

Je kan vermoeidheid veel langer afweren en van enorme pompen genieten. Bovendien heb je meer uithoudingsvermogen en energie en je zal sneller herstellen.

Het gebruik van Anadrol geeft geweldige voordelen. Je zal je bulking en kracht cycli kunnen uitbreiden, zonder te moeten injecteren omdat je het oraal inneemt. Een recept heb je ook niet nodig, want Anadrol is een veilig alternatief voor pure anabole steroïden. En de verzending is 100 procent discreet.

Testosterone MAX

Pot Testosteron MaxTestosterone MAX is een middel voor kracht en energie. Overal is testosteron de grote favoriet van bodybuilders. Het zorgt voor verbazingwekkende kracht en helpt de spiermassa vergroten. Het geeft je ook enorm veel energie om krankzinnige trainingen uit te kunnen voeren. Met testosterone MAX zal je ook snel herstellen na je oefeningen.

Het is een samenstelling uit het Tribulus Terrestris extract en een volledig natuurlijke testosteron booster. Dit product is ontworpen om de aanmaak van testosteron in het lichaam te verhogen, veilig en effectief, zonder negatieve bijwerkingen.

Deze steroïde heeft androgene en anabole eigenschappen en helpt de eiwitsynthese verhogen, voor meer kracht, maar ook de vermindering van lichaamsvet terwijl hij zaken verbetert zoals het libido en zelfs de vruchtbaarheid.

Het gebruik van Testo-MAX bevordert de groei van je spiermassa en eiwitsynthese. Je ervaart een verhoogde stikstofretentie en bloeddoorstroming, meer uithoudingsvermogen en minder stress. Hiermee verbeter je kracht, uithoudingsvermogen en hersteltijden.

Je libido wordt hoog en je zal een geweldige seksdrift en prestaties ervaren. Bovendien wordt je lichaamsvet snel vervangen door strakke spieren.

Testo-MAX kun je gebruiken voor zowel bulking (spiermassa opbouwen) als cutting (vetpercentage verlagen) en wordt zelfs gebruikt als medische alternatief voor mensen met erectiestoornissen.

Je kan het oraal innemen, dus geen injecties nodig. Je hebt ook geen recept nodig en het is een goed alternatief voor pure anabole steroïden. Verzending is natuurlijk ook 100 procent discreet.

Wat zijn steroïde cycli?

Cycli, dat is heel makkelijk uitgelegd. Het woord cyclus verwijst naar hoeveel tijd je een bepaalde steroïde zal gebruiken.

Sommige atleten noemen deze periode ook “on-cycle” (cyclus aan) en, wanneer je stopt de steroïden te gebruiken “off-cycle” (cyclus uit).

Toch zijn cycli minder simpel dan je zou kunnen denken, aan de hand van deze korte introductie. Je moet wel weten hoe je ze veilig gebruikt.

Permanent ‘on-cycle” zijn wordt, bijvoorbeeld, nooit aangeraden. De meeste gebruikers zullen zich aan een cyclus houden van 8 à 12 weken, en daarna een “off-cyclus” van dezelfde duur.

Hoe dan ook, als je je producten koopt bij een bedrijf met een goede reputatie, zal je gemakkelijke de nodige info ontvangen over het juiste gebruik van elk product of stack om het maximale resultaat te krijgen.

Hoe zit het met stacks?

Zoals eerder aangegeven, is het woord stacks een ander woord die gemeengoed is. De naam zegt het al, stacks verwijst naar wanneer een atleet, op een bepaald moment, meerdere steroïden tegelijk gebruikt.

Stacks zijn eigenlijk een zeer populair aanpak. Veel atleten zijn erachter gekomen dat de voordelen enorm kunnen worden vergroot, als je van twee soorten steroïden profiteert.

Toch zijn er hier geen geheimen en ook niet een kortere weg die we kunnen verklappen, want iets dat voor iemand goed werkt, werkt niet per se evengoed voor een ander. De bedoeling is de juiste combinatie vinden die effectief kan zijn om je doelen te bereiken.

Bulking stack

De naam van dit pakket verklapt het allemaal. De bulking stack van CrazyBulk is ontworpen voor degenen die meer spieren willen. Hij kan verder als volgt worden uitgelicht:

 • De bulking stack is niet zomaar een product, maar een samenstelling van vier verschillende. Het bestaat uit DecaDuro, TBal75, D-Bal en Testosteron Max waardoor je aan je spiergroei kan werken vanuit verschillende invalshoeken.
 • Naast de mogelijkheid van de vier verschillende invalshoeken, biedt dit pakket ook een grote korting. Je betaalt 20 procent minder dan je zou moeten betalen voor de vier afzonderlijke producten. Dit pakket kost dus slechts 165 euro voor vier verschillende producten.
 • De resultaten, wanneer we praten over deze verschillende invalshoeken, zijn buitengewoon. Je zal veel sneller spiermassa aanmaken en sneller herstellen na je trainingen dan ooit tevoren.
 • De snelheid is iets waar de bulking stack trots op is. CrazyBulk suggereert dat je slechts dertig dagen nodig hebt voor je resultaten begint te zien.
Bulking stack cyclus
 • Cruciaal is dat alle vier de producten volledig op natuurlijke wijze zijn gemaakt en zullen je lichaam nooit met gemene bijwerkingen belasten. Dit betekent dat je hoe dan ook geen last zal hebben van kwalijke reacties. Bulking stack is helemaal veilig in gebruik en zal geen enkele schade toebrengen.
 • CrazyBulk heeft deze vier producten samengesteld op basis van wetenschappelijke bewijzen, maar het zijn vooral de werkelijke resultaten die achter dit succes zitten. Het blijkt, bijvoorbeeld, dat de meeste mannen die dit product hebben gebruikt, hun bench (bankdrukken) vermogen met tenminste 7 à 8 kilo hebben verhoogd.
 • Er is nog iets over CrazyBulk dat we willen toevoegen en dat gaat vooral over het bedrijf zelf. CrazyBulk is al jaren aanwezig en is het merk achter de meest succesvolle legale steroïden op de markt. Er is geen ander bedrijf dat zo groot is.

Cutting stack

Het gaat natuurlijk niet altijd over spieren aanmaken. Het is wel het hoofddoel van de hedendaagse man, maar er zijn ook momenten wanneer we het vet moeten en willen verminderen en het lichaam tot in de perfectie beeldhouwen. Dit is waar de Cutting stack van CrazyBulk van pas komt.

 • De cutting stack zorgt dat je het gevreesde lichaamsvet afvoert waardoor je spieren een opvallende glans gaan vertonen.
 • Wat je ook krijgt is een extra boost van energie die de slopende trainingen makkelijker maakt en ook een veel snellere hersteltijd na de bewuste oefeningen.
 • Cutting stack is, net als het product hiervoor, een combinatie van vier verschillende producten. Dit keer hebben we het over Winidrol, Clenbutrol, Testo-MAX en Anvarol.
Cutting stack cyclus

De filosofie achter dit product is zeer vergelijkbaar. CrazyBulk heeft een pakket bedacht dat je opvallende resultaten zal leveren zonder enige spanning voor je lichaam. Nogmaals, alle producten zijn natuurlijk en bijwerkingen behoren tot het verleden.

 • Degenen die eerder steroïden hebben gebruikt kunnen zuchten van verlichting, want er komen hier geen naalden aan te pas, alle producten worden, in capsule vorm, oraal benut.
 • De dagen dat je zes maanden lang moest ploeteren in de gymzaal om enig voordeel te zien zijn voorbij. De fabrikanten zeggen dat, gemiddeld, een dag of dertig voldoende zijn om die ‘strakke’ look te bereiken.
 • De resultaten zijn echt en voor iedereen te zien. De meeste mannen verliezen tot 5 procent lichaamsvet, een enorm vetverlies dat je lichaam zal veranderen, zoals het ook zal veranderen wat anderen van je vinden.
 • Over CrazyBulk willen we nog iets toevoegen. Dit bedrijf heeft zijn hele business op de legale steroïden gebouwd. Ze zijn een van de weinige bedrijven die ze zo goed maakt. Ze zijn al jaren op de markt en terecht.

Conclusie

Nu weet je welke de beste steroïden zijn om te gebruiken, wanneer je een keihard lichaam wenst. Je moet de juiste voeding en de juiste training natuurlijk niet vergeten en je zal de verbazingwekkende pompen krijgen die je wilt.

Je zal een bron van energie en afgunst zijn op de gymschool wanneer alle andere jongens naar jou kijken en zich afvragen hoe je het gedaan hebt. Nu weet je, wanneer je je harde lijf bekijkt, wat je gedaan hebt om zo gepompt te geraken. Met trots kan je de informatie met de andere jongens delen zodat ook zij dezelfde resultaten kunnen bereiken.

Voor een nog groter, verbazingwekkender resultaat, zijn de verschillende steroïden ook samen te combineren (stacks).

psychischenwerk.nl levert zelf geen producten. U vind enkel verwijzingen naar legale alternatieven op onze site.

Bronnen: www.wizmo.nl, www.menshealth.nl, www.anabolenkuurkopen.com, www.crazybulk.com www.metamedicavumc.nl