deca kuurWil je droogtrainen en spiermassa opbouwen, dan is deca durabolin erg geschikt. Deca durabolin is naast testosterone de beste injecteerbare anabole steroïden. Een andere naam voor deca durabolin is nandrolone decanoate.

Hoe werkt deca durabolin?
Als je deca durabolin injecteert wordt er stikstof in je lichaam vastgehouden. Dit proces heet stikstofretentie. Uit onderzoek is gebleken dat deca durabolin al bij een lage dosis van 65 milligram per week hoge stikstofretentie veroorzaakt. Dit is 33 tot 52 gram per week. Stikstofretentie zorgt ervoor dat je spieren meer eiwitten opnemen. Het gevolg is meer droge spiermassa en spierkracht. Doordat deca durabolin de eiwitsynthese in je lichaam bevordert zal je ook sneller meer spieren krijgen.

Het middel Nandrolon (wat verwerkt is in deca durabolin) verhoogt de agressie. Dit maakt het mogelijk om zwaarder en harder te trainen. Daarnaast wordt de aanmaak van het groeihormoon IGF-1 extra gestimuleerd. Dit zorgt voor een grotere anabole en androgene activiteit wat explosieve spiergroei mogelijk maakt.

Deca durabolin blijft lang actief in je lichaam namelijk 14 tot 16 dagen. Het kan zelfs na 16 tot 18 maanden nog steeds gedetecteerd worden in tests.

Voordelen deca durabolin

– kleinere omzetting naar sterke oestrogenen dan andere steroïden
– betere opslag van glycogeen
– bevorderd afgifte van testosteron
– mogelijke stijging van androgeen receptoren
– bevorderd aanmaak van rode bloedlichaampjes
– zorgt voor stevigere botten
– versneld aanmaak van spierweefsel
– versterkt de pezen

De toename van droge spiermassa is dankzij het middel 0,15 tot 0,9 kilogram per week. Dit betekent een toename in lichaamsgewicht van 4,9 kilogram. Waarvan 3,1 kilogram droge spiermassa is.

Deca durabolin minder bijwerkingen dan andere steroïden

Deca durabolin heeft zijn populariteit vooral te danken aan het feit dat het veel minder bijwerkingen heeft dan andere anabole steroïden zoals testosterone.

1. Deca durabolin aromatiseert bijna niet
Dankzij de kleine omzetten van sterke oestrogenen is de kans dat deca durabolin aromatiseert erg klein. Dat komt vooral door de toevoeging van de stof oxymetholone in het middel. Oxymetholone wordt in vergelijking met testosteron 5 maal minder omgezet in estradiol. Hierdoor heb je geen of weinig last van nadelige oestrogene effecten die wel plaatsvinden bij veel andere steroïden.

2. Weinig effect op huid en haar
Een ander belangrijk voordeel is dat deca durabolin bijna geen negatieve bijwerkingen heeft op je huid en haar. Bij veel andere steroïden zoals testosterone kun je last krijgen van acne, een vette huid, meer lichaamshaar en minder hoofdhaar. Dat is bij deca durabolin veel minder het geval.

3. Weinig effect op cholesterol of immuunsysteem
Een te hoog cholesterol vergroot de kans op hart- en vaatziekten. Bij een laag immuunsysteem neemt de kans op ziekte toe. Op beide gevallen zit je absoluut niet te wachten. Gelukkig heeft deca durabolin juist een positief effect op immuunsysteem en weinig effect op je cholesterol.

Voor wie is deca durabolin geschikt?
Deca durabolin is eigenlijk geschikt voor alle sporters die streven naar droge spiermassa. Dit zijn niet alleen bodybuilders, ook atleten gebruiken deca durbolin omdat het zorgt voor snelle en effectieve spieropbouw. Daarnaast bevordert deca durabolin de eetlust wat erg voordelig is voor duursporters of bodybuilders die streven naar meer massa. Tevens verhoogt deca durabolin de prestaties tijdens cardio aanzienlijk. Hierdoor is het geschikt voor zowel droogtrainen maar ook voor tijdens je bulkkuur.
Vaak wordt deca durabolin gebruikt voor een wedstrijd of in het naseizoen. Voor veel sporters zijn dat de belangrijkste momenten om snel maximale spierkracht op te bouwen en het vetpercentage te verlagen. Daarnaast zorgt deca durabolin ervoor dat de pezen sterker worden wat blessures voorkomt.

 

 

Bijwerkingen deca durabolin

In vergelijking met de meeste steroïden heeft deca durabolin minder negatieve bijwerkingen. Toch kun je tijdens de kuur last krijgen van de volgende verschijnselen:

– lichte mate van vochtretentie;
– gynaecomastie;
– prostaathypertrofie;
– acne;
– erectiestoornissen;
– lager libido;
– hoge bloeddruk;
– afname LDL-cholesterol;
– krimpende testikels.

Deca durabolin kan de kans op hartaandoeningen vergroten. Vrouwen die deca durabolin gebruiken kunnen last krijgen van permanente lichamelijke vermannelijking. Dit is overigens wel in lichte mate.

Begin nooit met deca durabolin als je ziek, onervaren sporter of niet fit bent. In al deze gevallen kan het middel zorgen voor grote problemen. Ben je daarentegen gezond en heb je al wat ervaring met fitness, dan kan het gebruik van deca durabolin niet veel kwaad.

Deca durabolin kopen
Koop deca durabolin altijd bij betrouwbare leveranciers. Er zijn veel aanbieders van dit middel maar vele van hen verkopen rotzooi van slechte kwaliteit.