Sustanon injectie middelSustanon wordt met name gebruikt bij het bulken. Het zorgt voor explosieve groei in spiermassa en spierkracht. Het bestaat uit een mix van 4 soorten testosteron. Dat maakt Sustanon zo extreem effectief en gewild bij veel sporters. Daarnaast is het product uitzonderlijk omdat het voor minder schommelingen zorgt in je testosteronspiegel. Dat komt omdat de ontwikkelaars van Sustanon het zo hebben gemaakt dat het zorgt voor een snelle en langdurige afgifte van testosteron. Sustanon is alleen beschikbaar in injecteerbare vorm.

Beste mix van 4 soorten testosteron

Wat Sustanon buitengewoon effectief maakt is dat het bestaat uit een mix van 4 verschillende soorten testosteron. Testosteron is de koning van alle anabole steroïden omdat het zowel een androgene als anabole werking heeft. Er zijn maar weinig anabolen die net zo’n immense toename van spiermassa en spierkracht hebben als testosteron. Moet je nagaan wat dat betekent als je 4 soorten mixed.

Sustanon bevat de volgende mix van testosteron esters:

– testosterone decanoate (100 milligram);
– testosterone phenylpropionate (60 milligram);
– testosterone ocaproate (60 milligram);
– testosteron propionate (30 milligram).

Sustanon Only kuur perfect voor beginners

Ben je een beginner start dan eerst met een Sustanon Only kuur. Deze kuur is zeer geschikt om vast te stellen of je gevoelig bent voor bepaalde hormonen zoals androgenen en oestrogenen. Je kunt dan in de toekomst beter bepalen welke anabole steroïden bij jou passen zodat je de ideale combinatie vindt voor droogtrainen of bulken. Bepaal altijd eerst je doelstelling en daarna bekijk daarna welke anabolen steroïden je het beste kunt gebruiken.

Dosering sustanon
Sustanon is op zo’n wijze ontworpen dat het lang werkt met een stabiele afgifte van testosteron. Het blijft maar liefst 3 weken werkzaam in je lichaam. Voor het beste resultaat injecteer je sustanon volgens een vast schema. Dat is dus 1 injectie per 3 weken. Injecteer niet vaker dan om de 3 weken en ook niet meer dan de aanbevolen hoeveelheid. Volg een sustanon kuur ook niet te lang, het kan namelijk voor vervelende bijwerkingen zorgen.

Stacken met sustanon

In principe kun je sustanon stacken met alle anabole steroïden. Dit maakt sustanon uiterst geschikt voor een anabolenkuur. Omdat het middel uit testosteron bestaat zal het altijd de krachtige anabole zijn in een stack. Je kunt het beste sustanon combineren met anabolen die andere voordelen bevatten dan testosteron. Voorbeeld van geschikte anabolen in een stack met sustanon zijn deca durabolin en primobolan.

 

 

Minst schadelijke anabole steroïde

Het testosteron dat vrijkomt wanneer je sustanon injecteert gebeurt langzaam in etappes. Dit zorgt voor weinig bijwerkingen en daarom is sustanon het minst schadelijk. De bijwerkingen die optreden zijn allemaal in veel mindere mate dan bij andere anabolen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan oestrogene bijwerkingen. Sommige gebruikers merken dat ze meer acne en lichaamshaar krijgen. Andere bijwerkingen die kunnen voorkomen:

– eerder haarverlies;
– vochtretentie;
– vergrootte prostaat;
– hoofdpijn;
– nervositeit;
– mogelijk gynaecomastie;
– krimpende testikels;
– verwijdde bloedvaten.

Veel gebruikers merken dat er stijfheid optreedt op de plek waar de injectie wordt plaatst. Je kunt dit grotendeels voorkomen door sustanon eerst op kamertemperatuur te laten komen voordat je het inspuit.

Nakuur
Zoals bij vele anabole steroïden remt sustanon de natuurlijke aanmaak van testosteron af. Dit wordt merkbaar na je kuur. Om de natuurlijke aanmaak van testosteron weer op peil te krijgen is het verstandig een nakuur te doen met een lichte dosis novaldex of clomid. Deze middelen zorgen ervoor dat je de toegenomen spiermassa behoud.

Sustanon veilig kopen
Je richt je lichaam enorm veel schade aan als je vervuilde sustanon koopt. Dit heeft overigens ook niet dezelfde geweldige werking als de echte sustanon. Als je echt streeft naar goede resultaten koop je geen imitatie sustanon. Wil je sustanon aanschaffen vergelijk dan eerst goed de prijzen. In dit geval geldt niet hoe goedkoper hoe beter. Het zijn juist de goedkope versies die vervuild zijn. Loop geen risico en doe je aanschaf bij betrouwbare leveranciers.