by Bartosz

juli 18, 2022

Share

Inhoudsopgave

Trenorol
  • Legaal & veilige Turinabol
  • Betere vasculariteit
  • Behoud de spiertoename
  • Harde spieren
  • Optimale snelheid, behendigheid en kracht

turinabol pillenTurinabol is anabole steroïde die is afgeleid van de welbekende Dianabol alleen is Turinabol iets milder en heeft het minder bijwerkingen. Het zorgt voor effectieve en snelle opbouw van spiermassa en spierkracht. Wat Turinabol uniek en populair maakt is dat het als één van de enige steroïden niet traceerbaar is in urine. Turinabol wordt ook wel T-bon genoemd.

Turinabol werd ontwikkeld door Albert Stachowiak. In 1961 werd het door de producent Jenapharm in oost Duitsland op de markt gebracht. Het middel werd ontwikkeld met het doel dat het niet traceerbaar zou zijn bij dopingtests. Dit doel werd opgesteld omdat het middel was bedoeld voor de (oost) Duitse olympische spelers.

Omdat het niet traceerbaar is in de urine is het al enige tijd van de markt gehaald. Als je het zou willen aanschaffen zou je moeten zoeken in het ondergrondse circuit.

Eigenschappen Turinabol

Het meest unieke van turinabol is dat het niet traceerbaar is in de urine. Dat komt omdat het niet lang in je lichaam blijft hoewel het wel werkzaam blijft. Hiernaast zijn er nog meer eigenschappen. Turinabol is zeer effectief voor opbouw van spiermassa en spierkracht. Het heeft matig anabole effecten waardoor de bijwerkingen in verhouding klein zijn. Als je Turinabol zou vergelijken ligt het qua bijwerkingen tussen de effecten van dianabol en anavar in. De anabole werking van turinabol kun je vergelijken met testosteron waarbij turinabol waarschijnlijk iets sterker is. Turinabol kan namelijk de binding van SHBG met andere anabolen verkleinen. Hierdoor kan je lichaam meer testosteron gebruiken.

Geen oestrogene effecten
Turinabol is populair omdat het geen oestrogene effecten heeft. Deze effecten zorgen ervoor dat je vocht gaat vasthouden waardoor je er wat pafferig uitziet. Oestrogenen effecten voorkomen daarnaast dat je droge spiermassa kunt opbouwen en kan borstvorming tot gevolg hebben. Turinabol zorgt dus voor de opbouw van droge spiermassa waardoor je er strak uitziet.

Ook geschikt voor vrouwen
De bijwerkingen van turinabol zijn minimaal. Dat maakt het middel ook populair bij vrouwen. Er zijn wel een aantal punten waarmee vrouwen rekening moeten houden als ze turinabol willen gebruiken:

– ze hebben bijna de dubbele dosering nodig dan mannen om goed resultaat te krijgen
– hoe hoger de dosering hoe meer schadelijke gevolgen turinabol heeft.
– er kan vermannelijking van het lichaam optreden.

Vermannelijking van het vrouwelijk lichaam komt omdat turinabol effecten geeft die normaal door testosteron wordt veroorzaak. Testosteron is een mannelijk geslachtshormoon. Hoe meer effecten van testosteron werkzaam zijn in het vrouwelijke lichaam hoe groter de kans op vermannelijking. Denk bijvoorbeeld aan meer lichaamshaar of zelfs een zwaardere stem.
Belangrijke adviezen voor vrouwen:

1. Houd je oestrogeenspiegel nauw in de gaten om vermannelijking te voorkomen
2. Houd er rekening mee dat een hoge dosering heel schadelijk kan zijn.

 

 

Bijwerkingen turinabol

In vergelijking met de meest anabole steroïden zijn de bijwerkingen en negatieve gevolgen voor je gezondheid bij turinabol erg klein. Als je van jezelf weet dat je snel last hebt van bijwerkingen is een overstap naar turinabol of anavar erg verstandig. Blijf wel waakzaam op de volgende bijwerkingen:

– acne en/of vette huid;
– erectiestoornissen;
– grotere kans op hartaandoeningen;
– krimpende testikels (dit is tijdelijk)
– lagere natuurlijke testosteronproducten

Turinabol zorgt ook voor een moeizame bloedstolling en het middel is hepatoxisch.

Turinabol kopen
Zoals eerder aangegeven is Turinabol van de markt gehaald. Dat is niet omdat het zo gevaarlijk is (in tegendeel) maar omdat het niet traceerbaar is in de urine. Dat maakt het lastig om te bepalen of sporters iets hebben gebruikt tijdens een dopingtest en dat willen ze ten alle tijden voorkomen. Je zult turinabol niet vinden bij de gebruikelijke betrouwbare leveranciers. Let daarom extra op als je het wel hebt kunnen vinden, ook turinabol kan imitatie varianten hebben.

Trenorol

Legale & Veilige Turinabol Variant