clenbuterol kuurClenbuterol is beta 2 adrenerge agonist en een zeer krachtig middel voor snel en efficiënt gewichtsverlies en vetreductie. Qua werking is het vergelijkbaar met adrenaline: het stimuleert het centrale zenuwstelsel. Je kunt het ook vergelijken met efedrine. Dit middel werd vroeger in de populaire en effectieve vetverbrander Stackers gebruikt.

Verbluffende kenmerken van clenbuterol

Clenbuterol wordt veel gebruikt door sporters, denk aan bodybuilders, voetballers, zwemmers of wielrenners. Dat is zeker niet zonder reden. Er is een hele lijst aan verbluffende kenmerken van clenbuterol:

– het werkt anabolisch en katabolisch
– zorgt voor hoge vetverbranding
– bevordert spiergroei
– verminder afbraak van spiereiwit
– verlaagd het vet in je spieren door verhoging van lichaamstemperatuur
– snelle afbraak van vetmassa
– verhoogd het metabolisme (hoger verbruik van energie in je lichaam)

Clenbuterol is dankzij bovenstaande effecten het meest effectieve middel voor maximale droogheid. Je zult snel gewicht verliezen en spiermassa opbouwen.

De werking van clenbuterol

Clenbuterol zorgt ervoor dat je snel afvalt doordat omdat je meer calorieën verbrand. Je verbrand meer calorieën omdat je jezelf energieker en sterker voelt. Je kunt dus veel langer en zwaarder trainen. Daarnaast zorgt clenbuterol ervoor dat dat je beter kunt ademen waardoor je bloed beter door je lichaam circuleert.

Effectief gebruik
Voor maximaal vetverlies kun je clenbuterol hebt beste gebruiken in een clenbuterol only kuur. Bij deze kuur neem je twee weken lang maximaal 40 microgram clenbuterol per dag. Vervolgens las je een pauze in van twee weken. Na de pauze start je nogmaals de clenbuterol only kuur gedurende twee weken. Hierna is de kuur klaar en zal je merken dat vet in een razendsnel tempo is verdwenen. Het beste is om clenbuterol ’s ochtends in te nemen. Neem het niet in na 16.00 uur omdat je dan ’s avonds waarschijnlijk moeilijker inslaapt.

Waarom moet je twee weken lang een pauze inlassen? Dat komt omdat clenbuterol 35 uur werkzaam blijft in je lichaam. Slik je dagelijks clenbuterol dan krijg je telkens een overlap die zich steeds verder opbouwt. In die pauze van twee weken zit er nog steeds clenbuterol in je lichaam.

Clenbuterol alleen effectief met een aangepast dieet
Als je alleen clenbuterol slikt en daarnaast ongezond en vet blijft eten, zal je geen vet verliezen. Voor maximaal resultaat moet je ook gezond gaan eten. Het beste is: weinig (verzadigd) vet, complexe koolhydraten en hoogwaardige eiwitten. Vermijd vette snacks zoals koek, friet, chips, frikandellen, taart en chocolade. Gebruik tijdens je kuur ook geen alcohol of andere drugs, dat kan het effect van clenbuterol veranderen. Er is veel informatie op het internet te vinden over gezonde voeding. Zoek ook uit wat voor jou de beste verhouding is aan macronutriënten (eiwitten, koolhydraten en vetten) om vetverbranding extra te stimuleren. Als je gezond eet en jezelf voedt met de juiste voedingsmiddelen zal het effect van clenbuterol vele malen groter zijn. Hoe meer jij jezelf aan het dieet houdt, hoe sneller het resultaat zichtbaar wordt.

 

 

Nadelige bijwerkingen

Clenbuterol kan ook worden gezien als een pepmiddel of een upper. Je bent met het middel extreem alert en enorm energiek. Sommige worden zelfs hyperactief en rusteloos. Tijdens trainingen is dit een positief verschijnsel, maar in het dagelijks leven kan het erg vervelend worden. Vooral beginners zullen deze effecten goed merken. Naar verloop van tijd zal dit afnemen. Andere bijwerkingen:

– hoge hartslag;
– trillende spieren;
– meer zweten;
– hoofdpijn;
– duizeligheid.

Net als anabole steroïden is clenbuterol schadelijk voor je lever. Het wordt hierin opgeslagen maar de lever breekt het niet af. Overmatig en langdurig gebruik kan leververgiftiging tot gevolg hebben. Houdt jezelf daarom aan de door ons opgestelde adviezen dan verklein je de kans op negatieve bijwerkingen.

Clenbuterol voor paarden
Wist je dat clenbuterol letterlijk een paardenmiddel is? In Nederland wordt het aan paarden gegeven met ernstige astma omdat clenbuterol ook een bronchodilatator is. Het zorgt bij paarden voor de oplossing van slijm waardoor de astmatische klachten verdwijnen.

Beste verkooppunten
Wees er zeker van dat je de beste en zuiverste clenbuterol online besteld zo dat je er zeker van bent dat een zuiver product koopt. Koop het niet bij de eerste de beste dealer die je tegen komt. Doe wat research naar het product en de betreffende leverancier voordat je overgaat tot de daadwerkelijke koop.