Gebruik van deze website

Beslissingen op basis van de informatie op deze website zijn voor uw eigen rekening en risico. Psychisch & Werk probeert juiste, volledige en recente informatie uit bronnen aan te bieden die betrouwbaar worden verondersteld. Desondanks kan Psychisch & Werk niet garanderen dat informatie op de website of informatie waar naar gelinkt wordt juist, volledig of actueel is.

Informatie van derden, producten en diensten

Psychisch & Werk gebruikt hyperlinks naar websites van derden. Dit betekent niet zonder meer dat Psychisch & Werk de op deze website aangeboden producten of diensten aanbeveelt. Psychisch & Werk is geen commerciële website. Het gebruik van dergelijke hyperlinks is volledig voor eigen risico. Psychisch & Werk aanvaardt geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid met betrekking tot de inhoud, het gebruik of de beschikbaarheid van deze websites.

Links naar externe sites kunnen affiliate links zijn waar uit wij een kleine vergoeding krijgen als u een aankoop doet op deze websites. Hierdoor kunnen wij psychischenwerk.nl online houden en verbeteren.

Intellectuele eigendomsrechten

Voor de aangeboden informatie op deze website behoudt Psychisch en Werk alle intellectuele eigendomsrechten.

Uitsluiting van aansprakelijkheid

Psychisch & Werk aanvaard geen aansprakelijkheid van (in)directe, bijzondere, incidentele, immateriële of schade als gevolg van het gebruik van deze website.