Boldenone is een zeer populaire anabole steroïden onder bodybuilders. Boldenone dankt zijn populariteit aan het feit dat het voor verschillende doeleinden gebruikt kan worden. Of je nu wilt bulken of droogtrainen: boldenone is in beide gevallen zeer geschikt. Boldenone kent verschillende namen zoals: equipose, ganabol, ultragan, undecylenate of equigan. Over het algemeen kun je boldenone alleen injecteren.

 

Spieren Vergroters

Wanneer en voor wie is boldenone geschikt?

Boldenone is geschikt voor verschillende doeleinde. Qua werking is boldenone vergelijkbaar met nandrolone wat ook een zeer doeltreffend steroïde is. Maar boldenone heeft een groot voordeel ten opzichte van nandrolone en dat is dat de kans op oestrogeen vorming veel kleiner is. Dit betekent dat je niet snel last hebt van borstvorming. Onderstaand staat beschreven voor wie de boldenone werking geschikt is en met welke doeleinden je boldenone kunt gebruiken.

Voor opbouw spiermassa
Boldenone is een uitermate geschikt middel om je spiermassa te vergroten dankzij de driedubbele werking:

– stikstofvrije eiwitten worden vastgehouden
– er is een vergrote afgifte van groeihormonen
– explosieve groei van androgeen receptoren

Duursporters
Boldenone is niet alleen een goed middel om spiermassa op te bouwen. Boldenone zorgt er namelijk ook voor dat je uithoudingsvermogen een flinke boost krijgt. Dit maakt het heel aantrekkelijk voor duursporters die uren achterelkaar moeten blijven presteren.

Vrouwen
Boldenone is één van de weinige steroïden die ook geliefd is bij vrouwen. Veel steroïden hebben vermannelijking als gevolg. Bij boldenone dit gevolg aanzienlijk kleiner.

Tijdens bulkkuur
Als je gaat bulken wil je snel en efficiënt aankomen in spiermassa en gewicht. Naast flink trainen moet je ook meer calorieën binnen krijgen om spierafbraak tegen te gaan. Dit betekent meer calorieën eten dan dat je verbruikt. De Boldenone only kuur kan je hierin helpen doordat het je hongergevoel stimuleert en je vanzelf meer gaat eten.

Tijdens cutten
Boldenone kan ook behulpzaam zijn als je wilt droogtrainen. Boldenone stimuleert de aanmaak van het EPO-hormoon. Hierdoor komen er meer rode bloedlichaampjes in het bloed. Dit zorgt ervoor dat je langer kunt trainen en dus sneller vet verbrandt.

Hoe kun je boldenone het beste stacken?
In ons advies maken we onderscheid tussen twee doeleindes: droogtrainen (cutten) of meer spiermassa. Voor beide doeleindes is boldenone uitermate geschikt zeker wanneer je deze combineert (stackt) met andere steroïden. Boldenone heeft de eigenschap de productie van rode bloedlichaampjes enorm te verhogen. Daardoor kun je veel langer en harder trainen voordat je last krijgt van verzuring. Bodybuilders gebruiken vaak boldenone voor maximale vasculariteit. Voor beide doeleindes (droogtrainen of meer spiermassa) is het erg belangrijk om lang en zwaar te trainen. Wil je nog meer resultaat, volg dan de volgende adviezen op:

Droogtrainen: wil je cutten stack boldenone met Primobolan of Winstrol. Deze combinatie zorgt voor:

– meer uithoudingsvermogen
– zwaarder kunnen trainen
– sneller vetverlies
– opbouw van droge spiermassa (je hebt dus geen vochtretentie)

Opbouwen spiermassa: ga je voor meer spiermassa en spierkracht dan kun je boldenone stacken met anadrol of testosterone. Dit zijn zeer effectieve anabole steroïden die je spiermassa snel doen toenemen. Verhoog de dosis boldenone voor maximale vasculariteit.

 

 

 

Advies voor gebruik boldenone

De gebruikelijke dosis is 400 tot 600 milligram boldenone per week. Je hoeft boldenone maar één keer per week te injecteren omdat het een undecylenaat ester is. Boldenone blijft daarom maandenlang actief in je lichaam. Overschrijd niet de 600 milligram per week of gebruik het niet te lang. Het gevaar is namelijk dat je anders oestrogene effecten krijgt of androgene bijwerkingen.

Frontloaden
Frontloaden zorgt voor maximale resultaten. Door dit te doen zorg je voor betere afgifte van boldenone waardoor je een sneller en beter effect hebt. Frontloaden gaat als volgt:

– eerste 2 weken neem je een dosering van 600 tot 800 milligram per week
– overige weken neem je 300 tot 400 milligram per week.

Bijwerkingen boldenone kuur
Tijdens het gebruik van boldenone kunnen de volgende bijwerkingen optreden:

– tijdelijk krimpen van de testikels
– tijdelijke erectiestoornissen
– toename van lichaamsbeharing
– meer acne of een vettere huid
– verhoogde bloeddruk
– kans op gynaecomastie
– grotere eetlust.

synthetische boldenone

Waar kun je boldenone het beste kopen?
Als je de beste resultaten wilt boeken zoals explosieve spiergroei, flink meer uithoudingsvermogen of mooi droogtrainen moet je boldenone kopen bij betrouwbare leveranciers. Doe je dat niet dan is de kans groot dat je rotzooi koopt en dat is pure geldverspilling. Onderstaand een lijstje met de meest betrouwbare webwinkels die de beste kwaliteit boldenone aanbieden:

– Primus Ray Laboratories;
– Alpha Pharma;
– Iron Genetics;
– British Dragon.