winstrol pillenWinstrol is een anabole steroïde en wordt ook wel Stanozobol genoemd. Winstrol zorgt voornamelijk voor droge en kwalitatieve spiergroei. Winstrol lijkt een beetje op dihydrotestosteron. Het verschil is dat dihydrotestosteron zorgt voor veel androgene activiteiten en minder voor spiergroei. Er zijn wel sterkere steroïden in omloop die de spiergroei nog meer bevorderen dan winstrol. Het nadeel bij deze steroïden is dat je vaak meer vocht gaat vasthouden en meer vrouwelijke hormonen gaat aanmaken.

Winstrol is een betrouwbaar middel voor spiermassa
Hoewel het Winstrol effect in vergelijking met andere steroïden en milde werking heeft, is het wel een betrouwbaar middel om snel meer spiermassa op te bouwen. Qua werking kun je winstrol een beetje vergelijken met Dianabol. Ze kunnen beide zowel geïnjecteerd als oraal ingenomen worden dankzij de 17-gealkhyleerde eigenschap. Hiernaast heeft Winstrol nog een paar voordelen:
– het zet testosteron niet om in oestrogeen
– je hebt geen kans op Gyno
– je houdt geen vocht vast

Geschikt voor cut-fase
Als je Winstrol koopt kun je dit  goed gebruikt kun je een kleine, droge spiermassa opbouwen. Dat komt omdat je geen vocht vasthoudt en de kans op vetophoping klein is. Dit maakt Winstrol uitermate geschikt voor mensen die het vetpercentage van hun lichaam willen verlagen. Ook in de atletiek is Winstrol dankzij de lage vochtretentie erg populair, met name bij kracht- en snelheidsporten. Wil je een bulksteroïd dan is winstrol niet geschikt aangezien het een lage vochtretentie heeft.

Winstrol
  • Legaal & veilige Winstrol
  • Betere vasculariteit
  • Behoud de spiertoename
  • Harde spieren
  • Optimale snelheid, behendigheid en kracht

Verschillende vormen injecteerbare Winstrols

Winstrol tabletten kunnen oraal ingenomen worden. Toch kiezen veel sporter ervoor om winstrol te injecteren. Dat komt omdat je een grotere dosis kunt innemen en omdat deze vorm goedkoper is dan de orale vorm. Als je voor een injecteerbare Winstrol kiest, zijn er verschillende soorten op de markt:

  • Europese Zambon: winstrol in de vorm van een fijne poeder zodat deze geïnjecteerd kan worden met een kleine naald.
  • Winstrol uit de Mexicaanse dierenindustrie: deze winstrol is nog fijner gemaakt dan die van de Europese Zambon. Je kunt dan ook een nog kleinere naald gebruiken. Let er wel op dat je de juiste kiest, er worden in Mexico ook winstrols gemaakt die juist weer heel grof zijn.
  • Winstrol uit Australië: deze kan heel grof zijn. Het nadeel is dat je een dikkere naald moet gebruiken voor injectie. Hoe grover of dikker de naald, hoe pijnlijker de injectie.

Welke vorm van Winstrol is het beste?
winstrol tabletten en gewichtQua gebruik is een winstrol als fijne poeder het minst pijnlijk. Qua werking is de grovere poeder misschien wel beter. Door de grove structuur wordt de winstrol langzamer opgenomen in het lichaam. Er wordt dus een soort van voorraad aangelegd in het lichaam. Hierdoor hoef je maar om de 3 of 4 dagen een nieuwe injectie te zetten.

Vaak wordt er gebruikt gemaakt van de fijne poeder. Dit moet iedere dag of om de dag geïnjecteerd worden omdat het snel door het lichaam wordt opgenomen. Aan de ene kant is dat wel een nadeel, maar vele vinden dit niet opwegen tegen de pijn van een grote en dikke naald. Dan maar vaker injecteren.

Dosering winstrol voor mannen en vrouwen

Voor mannen en vrouwen gelden verschillende kuur schema adviezen betreft de dosis. Dat komt omdat mannen en vrouwen een verschillende verhouding van hormonen in hun lichaam hebben.

Mannen
Bij mannen ligt de dagelijkse dosis voor tabletten tussen de 15 en 25 milligram en voor de injecteerbare vorm tussen de 25-50 milligram.
De exacte hoeveelheid is afhankelijke van je doelstelling. Wil je veel spiermassa opbouwen (bulken) dan kun je winstrol stacken (combineren) met andere anabole steroïden. Bijvoorbeeld:
– dianabol;
– anadrol;
– testosteron.

Doe je mee aan wedstrijden dan kun je winstrol het beste stacken met steroïden zonder een aromatiserend effect zoals trenbolone en halostatin. Bij beide doelstellingen is winstrol een uniek middel om je droge spiermassa te vergroten. Je houdt dus minder vocht vast, minder vetophoping en je houdt je oestrogeenwaarde onder controle. Vooral bij aromatiserende steroïden zoals Dianabol heeft winstrol een stabiliserende werken door het licht anabolisch effect.

Ben je wat ouder dan kun je winstrol het beste combineren met primbolan, deca of equipoise. Je zult zien dan je dan ook goede resultaten boekt.

Vrouwen
Vrouwen hebben een andere verdeling van hormonen in hun lichaam dan mannen. Zo hebben vrouwen minder testosteron en meer oestrogeen. Het is niet verstandig om winstrol te injecteren. Deze vorm zorgt voor een veel te hoge opbouw van oestrogeen. Kies daarvoor in de plaats voor tabletten. Het advies is om dagelijks tussen de 5-10 milligram te nemen. Stop met het gebruik van winstrol als er virilizatie problemen optreden.

Let op je lever
Winstrol en alle andere steroïden kunnen je lever beschadigen. Dit geldt vooral voor tabletten. In tabletten is winstrol 17-gealkyleerd en dit zorgt voor meer problemen met je lever dan de injecteerbare vorm. Of je winstrol nu in tablet of injecteerbare vorm neemt, laat bij langdurig gebruik altijd je leverwaarden regelmatig controleren. Dit kun je doen door je bloed te laten prikken.

Let op je cholesterol
Winstrol kan zorgen voor een hoog cholesterol. Een te hoge cholesterol  vergroot de het risico op hart- en vaatziekten. Ook dit geldt voornamelijk voor de tabletten. Houdt je cholesterol dus goed in de gaten tijdens een winstrol kuur. Liever spier versterkers zonder bijwerkingen? Kijk op de homepage!

Winstrol positief effect op SHBG-waarden

Als je winstrol gebruikt geeft dit een positief effect op je SHBG-waarden. SHBG is seks hormoon bindend globulin. Wanneer je winstrol gebruikt komen er meer vrije anabole hormonen in je lichaam. Dit proces versterkt het testosteron. Als je ook nog proviron toegevoegd aan winstrol wordt dit effect nog sterker.

Winstrol

Legale & Veilige Winstrol Variant